Politica de confidențialitate

1. Generalități

Asociația EduSoft, cu sediul în Bacău, str. Mihai Eminescu, 1/A1/13, CUI 35276590, numită în continuare PRINFO, este preocupat de confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal și vă face cunoscută politica sa de confidențialitate, în contextul utilizării paginilor de internet de pe site-ul https://prinfo.ro / https://probleme.programarecurabdare.ro

Această Politică se aplică site-ului nostru web (numit în continuare „Site-ul web”, „PRINFO”), în legătură cu datele personale pe care le colectăm de la utilizatorii care accesează Site-ul Web („Datele personale”).

Această Politică vă oferă informații importante cu privire la practicile noastre de colectare și prelucrare a Datelor personale prin intermediul Site-ului Web, scopul în care vă prelucrăm Datele personale, destinatarii și perioada de stocare a acestor date și nu în ultimul rând, drepturile de care beneficiați dumneavoastră.

Pe toată perioada în care vom prelucra Datele dumenavoastră personale, vom respecta confidențialitatea și securitatea acestora și le vom gestiona în conformitate cu legislația aplicabilă protecției datelor personale.

2. Categoriile de date prelucrate

2.1. Dacă vizitați Site-ul web, PRINFO va prelucra datele dumneavoastră referitoare la IP-ul calculatorului, numele de cont ce doriți să-l creați etc. Aceste date nu au caracter personal.

2.2. Dacă vă creați un cont pe Site-ul web, PRINFO va prelucra datele furnizate de dumneavoastră, ca fiind date cu caracter personal: numele, prenumele, adresa de e-mail.

Totuși, noi nu putem ști că acelea sunt, într-adevăr numele, prenumele reale sau adresa de e-mail reală, deci nu putem ști că sunt datele dumneavoastră cu caracter personal.

3. Scopurile prelucrării

- În scopul studierii modului de funcționare a Site-ului Web, realizarea de profiluri de nevoi de învățare, în principal, în vederea îmbunătăţiri experienței dumneavoastră pe Site-ul Web.

- Practic, avem interes să îmbunătățim permanent experiența dumneavoastră pe Site, funcționarea sa corectă, îmbunătățirea permanentă a experiența vizitatorilor Site-ului, inclusiv prin ajutorarea acestora în procesul de învățarea.

4. Durata prelucrării datelor, transferul datelor

Ca principiu, PRINFO va prelucra aceste date atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

În situaţia în care vreți să vă ștergem contul, e suficient să ne trimiteți un e-mail de pe adresa cu care v-ați înregistrat, iar noi îl vom șterge.

5. Dezvăluirea datelor

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, PRINFO poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină PRINFO în desfășurarea activității prin intermediul Site-ului Web, ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

- pentru administrarea Site-ului;

- în situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate,

obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate de către PRINFO prin intermediul Site-ului;

- pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea Site-ului și a serviciilor derulate prin intermediul lui;

- pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor;

- pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege;

- atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc.

- Datele cu caracter personal furnizate către PRINFO pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană.Această pagină de Internet folosește fișiere de tip cookie create de Google Analytics.